Ρώσος γερουσιαστής εκτιμά ότι η Ρωσία θα ενσωματώσει νέα εδάφη το φθινόπωρο του 2022

Ο Andrey Klishas, ​​επικεφαλής της Συνταγματικής Επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας, αναφέρει ότι νέα εδάφη θα μπορούσαν να ενταχθούν στη Ρωσία το φθινόπωρο του 2022.

Σύμφωνα με τον γερουσιαστή, οι Ρώσοι βουλευτές ενδέχεται να επικεντρωθούν σε αυτό το θέμα στην προσεχή σύνοδο.

«Παραδέχομαι πλήρως πως η ενσωμάτωση νέων εδαφών στον νομικό χώρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα είναι το πιο σημαντικό καθήκον της φετινής φθινοπωρινής συνόδου του κοινοβουλίου», έγραψε ο Κλίσας στο κανάλι του στο Telegram.

Νωρίτερα, ο γερουσιαστής υποστήριξε πως η Ουκρανία θα χάσει σύντομα το καθεστώς της ως υποκειμένου του διεθνούς δικαίου. Ο Κλίσας τόνισε στη συνέχεια ότι το έδαφος της Ουκρανίας συνεχίζει να είναι «αντικείμενο διαπραγματεύσεων».

Πριν από αυτό, ο Ρώσος γερουσιαστής είπε ότι οι απειλές του Κιέβου να χτυπήσει τη Γέφυρα της Κριμαίας έδειξαν για άλλη μια φορά την ανάγκη για αποναζιστικοποίηση και αποστρατιωτικοποίηση ολόκληρης της επικράτειας της Ουκρανίας.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail