Ένα ακόμη βήμα προσάρτησης του Zaporozhye - Οι Ρώσοι τη συνδέουν σιδηροδρομικά με την Κριμαία

RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky
Η σιδηροδρομική επικοινωνία με την Κριμαία στην περιοχή του Zaporozhye σχεδιάζεται να ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου, δήλωσε στο RIA Novosti ο Vladimir Rogov, μέλος του κύριου συμβουλίου της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής.

"Η σιδηροδρομική επικοινωνία με την Κριμαία σχεδιάζεται να ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου. Μιλάμε για εμπορευματική και επιβατική κίνηση. Η επιβατική κίνηση θα ξεκινήσει σε δοκιμαστική λειτουργία - για να καθοριστεί ο αριθμός των ατόμων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις σιδηροδρομικές μεταφορές", δήλωσε ο Rogov στο RIA Novosti. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα επιτρέψει την μεταφορά των σημείων ελέγχου στα σύνορα της περιοχής Kherson και της Κριμαίας.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο της περιοχής της Χερσώνας και τμήματος περιοχής Zaporozhye στη νότια Ουκρανία κοντά στην Αζοφική Θάλασσα . Στις περιφέρειες σχηματίστηκαν πολιτικοστρατιωτικές διοικήσεις, το ρούβλι τέθηκε σε κυκλοφορία και άρχισαν να εκπέμπουν ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί ενώ οι περιφέρειες ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να γίνουν υποκείμενα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail