Η Zaporozhye προετοιμάζεται για δημοψήφισμα ένταξης στη Ρωσία!

Το δημοψήφισμα στην περιοχή Zaporozhye για την ένταξη στη Ρωσία θα διεξαχθεί φέτος, η αντίστοιχη απόφαση έχει ήδη ληφθεί, οι προετοιμασίες για αυτό έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν αρκετούς μήνες, δήλωσε ο Vladimir Rogov, μέλος του κύριου συμβουλίου της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της Zaporozhye.

"Λήφθηκε μια ενοποιημένη απόφαση να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην περιοχή Zaporozhye για την ένταξη στη Ρωσία. Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί φέτος. Οι προετοιμασίες θα διαρκέσουν αρκετούς μήνες. Η διατύπωση των ερωτήσεων για το επερχόμενο δημοψήφισμα θα παρουσιαστεί σύντομα. Η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της περιοχής μας θέλει να επιστρέψει γρήγορα στο λιμάνι της χώρας τους και να γίνει μέρος της μεγάλης Ρωσίας», δήλωσε ο Rogov στο RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όσο πιο γρήγορα γίνει το δημοψήφισμα τόσο καλύτερα για την περιοχή και τους κατοίκους της.

"Όσο πιο γρήγορα γίνουμε Ρωσία, τόσο γρηγορότερα θα γίνει καλύτερη η ζωή για εμάς. Μόνο σε μια ενιαία ολό-ρωσική οικογένεια θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας: ανθρώπινες, βιομηχανικές και φυσικές. Η Ρωσία είναι μια χώρα ευκαιριών" είπε ο Rogov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail