Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α.: Το Αγαθονήσι, οι Αρκοί, το Φαρμακονήσι, η Ψέριμος είναι δικά μας!

Ο Ερκάν Καρακούς, αντιπτέραρχος ε.α., δήλωσε ότι μεταξύ άλλων το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι, η Ψέριμος, η Κίναρος και κάποια ακόμη νησιά ανήκουν στην Τουρκία και πως δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, όπως μετέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

«Το Αγαθονήσι είναι δικό μας, οι Αρκοί είναι δικοί μας, το Φαρμακονήσι δικό μας. Η Ψέριμος μας δική μας, η Λέβιθα δική μας, η Κίναρος δική μας, οι νησίδες Λιάδι δικές μας, η Σύρνα δική μας, τα τρία νησιά δικά μας, η Αστακίδα δική μας. Οι Οινούσσες μας ανήκουν, η νήσος Πάσα δική μας, η Θύμαινα δική μας και η νησίδα Γαβάθα δική μας. Αυτά είναι δικά μας και είναι καθορισμένο με τις συνθήκες. Δεν υπάρχει αμφιβολία σε ποιον ανήκουν» ανέφερε ο Καρακούς μιλώντας σε τουρκική τηλεοπτική εκπομπή.

Στο ίδιο πάνελ ο στρατιωτικός αναλυτής Αμπντουλάχ Αγάρ, εκτιμά πως η Ελλάδα με τα γαλλικά μαχητικά Rafale και τις φρεγάτες Belharra θα έχει την υπεροχή στο Αιγαίο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail