Ιστιοφόρο στη Μυτιλήνη ανέβασε σημαία με το πρόσωπο του Κεμάλ!

Ένα ιστιοφόρο έδεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης και ο ιδιοκτήτης του ανέβασε τη σημαία με το πρόσωπο Κεμάλ Ατατούρκ, ώστε χρειάστηκε η παρέμβαση του Λιμενικού για να την κατεβάσει.

Ο Νίκος Ταλλάς, πρόεδρος του Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης γνωστοποίησε το γεγονός με ανάρτησή του στο Facebook:

«Ένα μεγάλο μπράβο στο Λιμενικό Μυτιλήνης που τα μάτια του είναι ανοιχτά σε θάλασσα αλλά και σε στεριά. Τουρκικό τουριστικό σκάφος που ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης ύψωσε σε ιστίο του σε σημαία τον Κεμάλ. Αμέσως επενέβη και μπράβο του το λιμεναρχείο και κατέβηκε η σημαία με τη φωτό του Κεμάλ η οποία δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοΐας. Και πάλι μπράβο στα παιδιά του λιμενικού που δεν τους ξεφεύγει τίποτα» 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail