Τραμπ: Η χώρα μας πήγε στο διάoλo, θα είμαι υποψήφιος το 2024!

ΑΡ Ρhοtο / Jοhn Raοux
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δε γνωρίζει τίποτα που θα μπορούσε να τον εμποδίσει να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024.

"Δεν ξέρω για κάτι τέτοιο. Πρέπει να κάνουμε τη χώρα ξανά μεγάλη. Η χώρα μας πήγε στο διάολο. Τα πράγματα έγιναν άσχημα πολύ γρήγορα... Αγαπώ τη χώρα μας και θα κάνω ό,τι είναι σωστό για αυτήν", είπε ο Τραμπ είπε σε συνέντευξή του στο Newsmax απαντώντας όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το τι μπορεί να συμβεί για να τον εμποδίσει να είναι υποψήφιος.

Την περασμένη εβδομάδα, τα στοιχεία από δημοσκόπηση του Yahoo News/YouGov έδειξαν ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών είναι έτοιμος να ψηφίσει υπέρ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έναντι του Τζο Μπάιντεν. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν ποιον θα ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν, εάν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ λάμβαναν χώρα την ίδια ημέρα που διεξήχθη η έρευνα. Ως αποτέλεσμα, μόνο το 42% θα ψήφιζε τον Μπάιντεν, ενώ το 44% είναι έτοιμο να ψηφίσει υπέρ του Τραμπ. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail