Η Ουκρανία κατηγορεί την Τουρκία ότι αγόρασε σιτηρά που έκλεψε η Ρωσία

Freepen.gr - Ο πρεσβευτής του Κιέβου στην Άγκυρα κατηγόρησε την Τουρκία ότι αγόρασε σιτηρά που έκλεψε η Ρωσία από την Ουκρανία κατά τη διάρκεια του πολέμου, ανέφερε την Παρασκευή το Reuters.

Οι Τούρκοι αγοραστές είναι μεταξύ εκείνων που λαμβάνουν σιτηρά που έκλεψε η Ρωσία από την Ουκρανία, ανέφερε ο Βασίλ Μποντνάρ. Ο πρέσβης είπε ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια της Άγκυρας και της Ιντερπόλ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ευθύνονται για τις αποστολές.

Ο ισχυρισμός ακολουθεί ανακοίνωση από τη Μόσχα ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, θα επισκεφθεί την Τουρκία την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα, ο πρώτος αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Πολιτικής και Τροφίμων της Ουκρανίας, Taras Vysotskyi, δήλωσε πως η Ρωσία είχε κλέψει σχεδόν μισό εκατομμύριο τόνους σιτηρών που είχαν εξαχθεί παράνομα από τη χώρα.
 
* πληροφορίες ahval
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail