Ένα εμβόλιο τριών – τεσσάρων δόσεων χρειάζεται η τιμή της βενζίνης

HeungSoon / pixabay
Λοιπόν, ένα εμβόλιο τριών – τεσσάρων δόσεων χρειάζεται η τιμή της βενζίνης. Ένα πειραματικό εμβόλιο για την τιμή του ψωμιού και του βάρους του, που φαίνεται αρκετά λειψό τώρα τελευταία. Ο λογαριασμός του ρεύματος θέλει οπωσδήποτε ένα τριπλό-τετραπλό εμβόλιο μαζί με μια γενναία επέμβαση από μούντζες για τη ρήτρα κλιματικής αναπροσαρμογής.

Ένα αντιτετανικό εμβόλιο χρειάζονται όλοι αυτοί που περιμένουν ρουσφέτι από τους πολιτευτάκηδες! Σουβλάκια, πίτσες, μεζεκλίκια, μπύρες και ταβέρνες χρειάζονται μια αναμνηστική δόση… καθότι σε λίγο με τις τιμές που θα έχουν, θα γίνουν μια ανάμνηση παλιά.

Μια αναμνηστική δόση και για τις διακοπές που τις θυμόμαστε πριν πολλά χρόνια Ένα εμβόλιο για τη λύσσα για αυτούς που θέλουν να επανεκλέγουν στη Βουλή, γιατί δεν αντέχουμε άλλο τα γαυγίσματα τους χωρίς λόγο.

Εμβόλιο χολέρας για τα λαμόγια που μας τα άρπαξαν! Εμβόλιο ευλογιάς των πιθήκων που μας κυβερνάνε που δεν μπορούν ούτε μια φωτιά να σβήσουν, παρά ευλογάνε τα γένια τους από τηλεοράσεως. Και εμβόλιο γρίπης για αυτούς τους δήθεν υγιείς που θέλουν να ξανακυβερνήσουν! 

Την υγειά μας να έχουμε να αντέχουμε αυτήν τη χώρα, που λόγω ηλικίας δεν μπορούμε να την παρατήσουμε και να φύγουμε στην άκρη της γης να μη βλέπουμε κανέναν από όλους αυτούς που μας μαυρίζουν τη ζωή.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail