Τούρκος αναλυτής προκαλεί για τους ελληνικούς εξοπλισμούς: Η Αθηνα να δει τι έπαθε η Ουκρανία!

Freepen.gr - Η Ελλάδα, με τη βοήθεια της Δύσης, προσπαθεί να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο προς όφελός της, αλλά θα πρέπει να μάθει από την εμπειρία της Ουκρανίας, δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novostiο Αμπντουλάχ Αγκάρ, Τούρκος ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας.

«Η Ελλάδα, που δέχεται φρεγάτες Belharra, υποβρύχια 214, Rafale και μαχητικά F-35 από τη Δύση, θέλει να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο προς όφελός της, αλλά θα πρέπει να μάθει από την εμπειρία της Ουκρανίας, η οποία επίσης έκανε και συνεχίζει να κάνει τα πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της συλλογικής Δύσης. Στην παρούσα κατάσταση, η Ελλάδα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η Τουρκία διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό οπλοστάσιο σύγχρονων όπλων για να αντιμετωπίσει παρόμοιες προκλήσεις», είπε ο Τούρκος ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολιτικές φιλοδοξίες της Ελλάδας, που γαλουχήθηκαν υπό τις συνθήκες της δικτατορίας και των εξωτερικών παρεμβάσεων, θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε καταστροφή για αυτήν.

"Όλοι θυμόμαστε πώς και πού ξεκίνησαν τα προβλήματα της Ουκρανίας. Θα ήταν καλό η Αθήνα να μάθει από τα λάθη του Κιέβου. Η Ελλάδα δεν έχει ούτε το ένα δέκατο της εμπειρίας της Τουρκίας στη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων... Δε θα ήθελα να κάνει η Ελλάδα το μεγαλύτερο λάθος στις ιστορίες της, ελπίζοντας στις πονηρές οδηγίες κάποιου. Πιστεύω πως αυτή η χώρα δεν πρέπει να μετατραπεί σε μικρό ψάρι - τροφή για μεγάλα ψάρια», τόνισε ο Άγκαρ.

Δηλαδή κατά τον Τούρκο αναλυτή που μας...συμπαθεί, η Ελλάδα πρέπει να είναι ανοχύρωτη και η Τουρκία ο νταής της γειτονιάς που θα διατάζει τους γύρω.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail