Την πλήρη παράδοση του ουκρανικού στρατού ζητά η Ρωσία!

Alexander Reka/TASS
Freepen.gr - Οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία μπορεί να τελειώσουν «πριν από το τέλος της ημέρας», εάν το Κίεβο διατάξει τους εθνικιστές να καταθέσουν τα όπλα τους, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τρίτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Η ουκρανική πλευρά μπορεί να τα τελειώσει όλα αυτά πριν από το τέλος αυτής της ημέρας, είναι απαραίτητη μια εντολή για τις εθνικιστικές μονάδες να καταθέσουν τα όπλα τους, μια εντολή για τον ουκρανικό στρατό να καταθέσει τα όπλα του και πρέπει να εκπληρώσουν όλες τις απαιτήσεις της Ρωσίας. Τότε όλα θα τελειώσουν πριν τελειώσει η μέρα», είπε ο εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την παρατήρηση του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι ότι θα ήθελε να τερματιστούν οι εχθροπραξίες πριν έρθει το κρύο.

«Όλα τα άλλα είναι απλώς εικασίες του ουκρανού αρχηγού κράτους», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

«Προσανατολιζόμαστε στις δηλώσεις του προέδρου μας [Βλαντιμίρ Πούτιν] ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση προχωρά σύμφωνα με το σχέδιο και επιτυγχάνει τους στόχους της», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος.

Όταν ρωτήθηκε εάν η ρωσική πλευρά έχει κάποιο κατά προσέγγιση χρονοδιάγραμμα για το τέλος της ειδικής επιχείρησης, ο Πεσκόφ απάντησε αρνητικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail