Το ΝΑΤΟ λέει στην Ουκρανία να συνεχίσει να πολεμά μέχρι τη...νίκη! - Βέλγος πρωθυπουργός

wal_172619 / pixabay
Η μάχη κατά της Ρωσίας με τη βοήθεια της Δύσης είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός για την Ουκρανία, είπαν τα μέλη του ΝΑΤΟ στον Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με τον Βέλγο πρωθυπουργό Αλεξάντερ Ντε Κρου.

«Καθιστούμε πολύ σαφές ότι αυτός ο πόλεμος μπορεί να κερδηθεί μόνο στο πεδίο της μάχης και θα πρέπει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον Πρόεδρο Ζελένσκι και τον ουκρανικό πληθυσμό όσο το δυνατόν περισσότερο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον πόλεμο στο πεδίο της μάχης», είπε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, την Τετάρτη.

Είπε πως είχε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει προσωπικά και να ενθαρρύνει τον Ζελένσκι και επεσήμανε ότι η χώρα του ήταν μεταξύ των πρώτων που πρόσφερε στρατιωτική υποστήριξη στο Κίεβο και θα συνεχίσει να στέλνει όπλα, όπως διαβεβαίωσε.

«Η υποστήριξη του ΝΑΤΟ με την ευρεία έννοια υπήρχε από την αρχή και θα συνεχίσει να υπάρχει», πρόσθεσε.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail