Ο Πούτιν προσδιόρισε τον απώτερο στόχο της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία

RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πως οι στόχοι της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία δεν έχουν αλλάξει, οι τακτικές μπορεί να είναι διαφορετικές.

"Τίποτα δεν έχει αλλάξει, είπα νωρίς το πρωί της 24ης (Φεβρουαρίου) απευθείας δημόσια σε ολόκληρη τη χώρα, σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω σε αυτό. Τίποτα δεν έχει αλλάξει", είπε ο Πούτιν στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η τακτική μπορεί να είναι διαφορετική.

«Η τακτική που προτείνει το Υπουργείο Άμυνας: πού να μετακινήσει τα στρατεύματα, ποιους στόχους να χτυπήσει», είπε ο Πούτιν.

Επιπλέον, ο πρόεδρος είπε πως εμπιστεύεται τους στρατιωτικούς που διεξάγουν την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία.

"Φυσικά, είμαι ο Ανώτατος Διοικητής, αλλά ακόμα δεν αποφοίτησα από την Ακαδημία Γενικού Επιτελείου. Εμπιστεύομαι ανθρώπους που είναι επαγγελματίες. Ενεργούν όπως τους βολεύει για να πετύχουν τον απώτερο στόχο", είπε ο Πούτιν στους δημοσιογράφους.

Ο Πρόεδρος υπενθύμισε ότι ο απώτερος στόχος της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία είναι η προστασία του Ντονμπάς και η δημιουργία συνθηκών που εγγυώνται την ασφάλεια της Ρωσίας.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail