ΝΥΤ: Ο Τραμπ εξέταζε να χτυπήσει με Patriot εργαστήρια ναρκωτικών στο Μεξικό!

facebook.com/officialteamtrump
Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διερευνούσε την πιθανότητα πυραυλικών επιδρομών σε εργαστήρια ναρκωτικών στο Μεξικό, γράφουν οι New York Times, επικαλούμενοι προσεχή τα απομνημονεύματα του πρώην αρχηγού του Πενταγώνου, Μαρκ Έσπερ.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας ισχυρίζεται πως ο Τραμπ τον ρώτησε τουλάχιστον δύο φορές το καλοκαίρι του 2020 εάν ο αμερικανικός στρατός θα μπορούσε να «χτυπήσει με πυραύλους στο Μεξικό για να καταστρέψει εργαστήρια ναρκωτικών».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, ο Τραμπ ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένος με την εισροή ναρκωτικών στα νότια σύνορα και δήλωσε ότι οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν έλεγχαν την κατάσταση στη δική τους επικράτεια.

«Απλώς θα εκτοξεύσουμε μερικούς πυραύλους Patriot, κανείς δε θα ξέρει ότι είμαστε εμείς», φέρεται να απάντησε ο Τραμπ στις αντιρρήσεις για τον βομβαρδισμό. Δήλωσε επίσης πως απλώς θα αρνηθεί το γεγονός της επίθεσης.

Ο Έσπερ θυμάται πως θα είχε πάρει ένα τέτοιο σχέδιο για αστείο αν δεν κοίταζε τον Τραμπ κατάματα εκείνην την στιγμή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail