Μόσχα στο Σ.Α. του ΟΗΕ: Πόλεμος αντιπροσώπων της Δύσης κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία

Elf-Moondance / Pixabay
Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Vasily Nebenzya χαρακτήρισε ό,τι συμβαίνει γύρω από την Ουκρανία ως πόλεμο αντιπροσώπων της συλλογικής Δύσης εναντίον της Ρωσίας, η οποία προετοιμαζόταν εκ των προτέρων για έναν οικονομικό πόλεμο εναντίον της Μόσχας. 

"Σήμερα δεν είναι πόλεμος στην Ουκρανία, όπως λέτε. Αυτός είναι ένας πόλεμος αντιπροσώπων της συλλογικής Δύσης με τη Ρωσία. Ήταν σαν να περίμενες αυτή τη στιγμή για να ξεκινήσει ο σφόνδυλος της καταστολής εναντίον της Ρωσίας", είπε ο Nebenzya σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. 

"Και αν μιλάμε για παγκόσμιο πόλεμο, τότε αναμφίβολα διεξάγεται σήμερα στον οικονομικό τομέα. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι προετοιμαζόσασταν για αυτόν, γιατί η ταχύτητα με την οποία ξεκίνησε αυτός ο σφόνδυλος δεν αφήνει καμία αμφιβολία πως προετοιμαζόσασταν για αυτό εκ των προτέρων και πολύ πριν από αυτό», πρόσθεσε.

Ακόμη τόνισε πως:

"Υπάρχουν πονηροί άνθρωποι και χώρες που ονειρεύονται από καιρό να μετατρέψουν την Ουκρανία σε εφαλτήριο για τη μάχη με τη Ρωσία . Και κάνουν τα πάντα για αυτό από τότε που η Ουκρανία κέρδισε την ανεξαρτησία πριν από 30 χρόνια - πολιτικά, ιδεολογικά. Και σήμερα συνεχίζουν να το κάνουν αυτό, ενισχύοντας την Ουκρανία με όπλα»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail