Η Ζαχάροβα εξήγησε γιατί η Αντζελίνα ήρθε στην Ουκρανία... Μήπως δεν έχει άδικο;

Freepen.gr - Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε την επίσκεψη της Αμερικανίδας ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί στην Ουκρανία, σημειώνοντας ότι οργανώθηκε για να αποσπάσει την προσοχή από το Azovstal στη Μαριούπολη. 

Νωρίτερα, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός Angelina Jolie , η οποία είναι ειδική απεσταλμένη του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR), βρίσκεται στην πόλη Lviv στο πλαίσιο μιας «προσωπικής» επίσκεψης στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, οι ουκρανικές δυνάμεις «κρατούν όμηρους αμάχους» στο Azovstal, εμποδίζοντάς τους να φύγουν, αν και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωνε συνεχώς ανθρωπιστικούς διαδρόμους, εγγυώνται ζωή και βοήθεια σε όσους διέφυγαν, ενώ ο ΟΗΕ και ο Ερυθρός Σταυρός συμμετείχαν στη διαδικασία.

Ωστόσο, υπό αυτές τις συνθήκες, οι «ιδιοφυΐες του δυτικού PR» καλούν την Αντζελίνα Τζολί, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. 

«Είναι τόσο εύκολο να το πουλήσεις στον κόσμο: "Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός δέχτηκε πυρά ρουκετών στην Ουκρανία". Είναι επίσης πρέσβειρα καλής θέλησης, αν και ο ΟΗΕ έσπευσε να αρνηθεί τη συμμετοχή του στις διακοπές της στο Λβιβ. Επισκέφτηκε επίσης Σύριους πρόσφυγες και Αφρικανούς πεινασμένους. Κανείς εκ των δύο, δεν ένιωσε καλύτερα, αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται. Ο κύριος στόχος επετεύχθη - η προσοχή του παγκόσμιου Τύπου έχει εκτραπεί από το Azovstal", έγραψε η Zakharova στο Telegram.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail