«Ο Ζελένσκι ένα παιχνίδι στα χέρια της Ουάσινγκτον - Επιχειρήσεις ως τον τελευταίο Ουκρανό»

Προεδρικό Γραφείο της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η Ουκρανία είναι ένα εξαρτημένο κράτος και ο πρόεδρός της είναι ένα «παιχνίδι» στα χέρια της Ουάσιγκτον, λέει ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin.

"Η Ουκρανία δεν είναι ανεξάρτητη, ο πρόεδρος είναι ένα παιχνίδι στα χέρια της Ουάσιγκτον", είπε ο Βολοντίν στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya 1 στη Μόσχα σε μια συνέντευξη με τον Πάβελ Ζαρούμπιν.

Ο βουλευτής σημείωσε πως η Δύση θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, διότι είναι σημαντικό να αποδυναμώσει τη Ρωσία. 

"Όσο για τους Ουκρανούς, απλώς δεν τους θεωρούν ανθρώπους αλλά αναλώσιμο υλικό. Επομένως, θα χρηματοδοτήσουν, θα στείλουν όπλα στην Ουκρανία και θα κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό", είπε ο Volodin..

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail