Άσχημα νέα από το Κρεμλίνο: Οι συνομιλίες με την Ουκρανία φαίνεται να μην οδηγούν πουθενά

Bluesnap / pixabay
Freepen.gr - Οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας φαίνεται να μην οδηγούν πουθενά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους την Τετάρτη.

"Δεν έχει σημειωθεί ακόμη πρόοδος στην τροχιά των διαπραγματεύσεων, μοιάζει περισσότερο με το αντίθετο. Η ασυνέπεια της Ουκρανίας έχει επισημανθεί σε διάφορα επίπεδα", επεσήμανε.

Ο εκπρόσωπος τόνισε πως το Κίεβο συνέχιζε να αλλάζει τη θέση του κάθε μέρα.

Σχολιάζοντας την παρατήρηση του Ουκρανού πρέσβη στο Ηνωμένο Βασίλειο Βαντίμ Πρίσταικο ότι η ώρα των συνομιλιών μεταξύ Κιέβου και Μόσχας τελείωσε, ο Πεσκόφ είπε πως η Ρωσία λαμβάνει υπόψη αυτές τις δηλώσεις.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου πρόσθεσε ότι η ασυνεπής θέση της Ουκρανίας δημιουργεί αμφιβολίες πως η διαπραγματευτική διαδικασία θα μπορούσε να παράγει αποτελέσματα. "Πώς μπορεί να θεωρηθεί μια ασυνεπής θέση; Μόνο αρνητικά", τόνισε ο Πεσκόφ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail