Ο Λαβρόφ προειδοποίησε τη Δύση να μη δώσει στο Κίεβο όπλα ικανά να πλήξουν τη Ρωσία

Η Μόσχα προειδοποιεί τις δυτικές χώρες ότι η προμήθεια όπλων στην Ουκρανία, που είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν χτυπήματα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, θα είναι ένα βήμα προς μια απαράδεκτη κλιμάκωση και πως στη Ρωσία ελπίζουν ότι οι υγιείς δυνάμεις στη Δύση θα το καταλάβουν αυτό, είπε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

"Η Δύση ζήτησε να νικηθεί η Ρωσία στο πεδίο της μάχης, και γι' αυτό είναι απαραίτητο να συνεχιστεί ο πόλεμος, να αντληθούν όπλα στους Ουκρανούς εθνικιστές, στο ουκρανικό καθεστώς, συμπεριλαμβανομένων όπλων που μπορούν να χτυπήσουν στη Ρωσική Ομοσπονδία. Ο Ζελένσκι απαιτεί δημόσια τέτοια όπλα", είπε ο Λαβρόφ είπε σε συνέντευξή του στο αραβικό τηλεοπτικό RT.

«Προειδοποιήσαμε τη Δύση με τον πιο σοβαρό τρόπο ότι διεξάγουν ήδη, στην πραγματικότητα, έναν πόλεμο αντιπροσώπων με τη Ρωσική Ομοσπονδία με τα χέρια, τα σώματα, το μυαλό Ουκρανών νεοναζί, αλλά αυτό θα είναι ένα σοβαρό βήμα προς μια απαράδεκτη κλιμάκωση. Ελπίζω ότι τα λογικά μυαλά στη Δύση, υπάρχουν τέτοια, έχουν μείνει λίγα ακόμα, το καταλαβαίνουν», πρόσθεσε ο υπουργός.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail