Και ψηφίζουμε Κούλη δυνατά... τα - τα - τα

Στο μπάσκετ παλιά πανηγύριζαν για τους 100 πόντους. Κατοστάρα-εκατό… Ε, ο ελληνικός τύπος την ξεπέρασε την κατοστάρα και πήγε στην 108η θέση στον κόσμο σε θέμα ελευθεροτυπίας, βαθμολογούμενος από διεθνείς οργανώσεις δημοσιογραφίας.

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Όμως αυτοί είμαστε, αυτούς τους πολιτικούς ψηφίζουμε, αυτούς τους δημοσιογράφους παρακολουθούμε, διαβάζουμε και πιστεύουμε, θρησκευτικά σαν Ευαγγέλιο… Έτσι θέλουμε το λαό, αποχαυνωμένο, χαζό, μισοηλίθιο να του σερβίρουμε πότε απαγορεύσεις για τον ιό και πρόστιμα και να τον βαράμε στις πλατείες, να κάθεται φοβισμένος στη γωνία να βγάζει τη μάσκα για να πίνει λίγο καφέ, μετά να του λέμε μήνες ολόκληρους για τη Ρούλα, για τον εγκληματία που κλώτσησε το γατί, και πότε για τον Πούτιν που φταίει για το ηλεκτρικό ρεύμα, για τα καύσιμα, για το ψωμί, για την γκόμενα που δε βρήκαμε, για τους πελάτες που χαθήκανε, για την ανεργία, την αφραγκία και τη μαλα..α που μας βαράει στο κεφάλι.

Τι να τους κάνουμε τους ψαγμένους, αυτούς που διάβαζαν και 10 βιβλία και διαμόρφωσαν άποψη για τη ζωή, την πολιτική, την τέχνη την υγεία και την επιστήμη; Αυτοί είναι επικίνδυνοι μπορεί να μας καταλάβουν ότι είμαστε τενεκέδες ξεγάνωτοι και να το πούνε και στους άλλους τους πολλούς τους χαζούς, να πάθουμε καμιά ζημιά στις εκλογές… 

 Ο ελληνικός τύπος φτιάχνει και επιβραβεύει συγκεκριμένους δημοσιογράφους …και άλλες τροφές για κατοικίδια του καναπέ..που τρέφονται με υπηρεσίες delivery. Είμαστε χαζοί, είμαστε πολλοί, παρακολουθούμε ελληνικό τύπο.. Και ψηφίζουμε Κουλη δυνατά... τα -τα - τα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail