Συλλήψεις στην Ηλιούπολη για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 4-5-2022 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, 26χρονος αλλοδαπός και 27χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπρόσθετα ο 26χρονος κατηγορείται για πλαστογραφία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που αποθηκεύει και διακινεί μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην Ηλιούπολη, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του.

Μετά από έρευνα, εντοπίστηκε ο 26χρονος να κινείται με το αυτοκίνητό του στην Ηλιούπολη, στο οποίο επέβαινε και ο 27χρονος. Κατά τον έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε, ο 26χρονος επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης.

Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του 26χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8,5- κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στην οικία του 27χρονου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail