Τραμπ: Η ρωσική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία κατέστη δυνατή λόγω του Μπάιντεν

Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η «αδυναμία και η ανικανότητα» του διαδόχου και πολιτικού του αντιπάλου, Τζο Μπάιντεν, κατέστησε δυνατή την έναρξη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία και πως υπό τη διακυβέρνησή του «αυτό σίγουρα δε θα είχε συνέβη». 

"Ο Μπάιντεν μετέτρεψε το Αφγανιστάν σε κάτι που κανείς δεν μπορούσε ποτέ να σκεφτεί. Κατά τη γνώμη μου, όταν το είδε (ο Ρώσος Πρόεδρος) Βλαντιμίρ Πούτιν, αποφάσισε: ήρθε η ώρα να στείλω στρατεύματα (στην Ουκρανία). Μαζί μου δεν το έκανε Δεν θα το έκανα ποτέ», είπε ο Τραμπ σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη Νεμπράσκα. Η εκπομπή φιλοξενήθηκε από την τοπική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον πρώην αρχηγό του κράτους, ο Μπάιντεν «έδειξε αδυναμία και ανικανότητα» στην κατάσταση με την Ουκρανία. «Τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί ποτέ υπό τη διακυβέρνησή μου, είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό», είπε ο Τραμπ. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail