Ο Ζελένσκι κατηγορεί την Αγκυρα για διπλοπροσωπία με τους Ρώσους - "Ηλίθιος κωμικός" λέει π. βουλευτής

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι προσβλήθηκε από την Τουρκία, λέγοντας ότι θεωρεί απαράδεκτο από την πλευρά της να δέχεται Ρώσους τουρίστες.

«Η Τουρκία από τη μια μεσολαβεί και στηρίζει την Ουκρανία με σημαντικά βήματα και από την άλλη βλέπουμε για παράδειγμα την προετοιμασία τουριστικών διαδρομών ταυτόχρονα. Ειδικά για τον ρωσικό τουρισμό. Το βλέπουμε και αυτό. Και εγώ, ως πρόεδρος, πρέπει να πω ότι αυτό είναι αδύνατο αν θέλουμε να έχουμε φιλικές σχέσεις», είπε ο Ζελένσκι σε συνέντευξή του στην ελληνική δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ.

"Δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις έτσι, είναι διπλά μέτρα και σταθμά. Είναι άδικο. Γι' αυτό εφιστώ την προσοχή της Τουρκίας σε αυτό, νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι έτσι, γιατί πρέπει να κάνεις μια επιλογή - είσαι με την αλήθεια ή όχι», είπε ο Ζελένσκι.

Ο πρώην βουλευτής του τουρκικού κοινοβουλίου από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Σαμίλ Ταγιάρ αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του Βλαντιμίρ Ζελένσκι για Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία.

Όπως σημείωσε ο Ταγιάρ στο Twitter του, ο Ζελένσκι «προσβλήθηκε από την Τουρκία» εξαιτίας των Ρώσων στις διακοπές. Κατά τη γνώμη του, σε συνέντευξή του στο ελληνικό κανάλι, ο Ζελένσκι «έλεγε ανοησίες».

"Ηλίθιος κωμικός!" - συνόψισε ο πρώην βουλευτής. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail