Θρίλερ στο λιμάνι του Πειραιά - Πλοίαρχος εντόπισε 5χρονη να επιπλέει αναίσθητη στη θάλασσα

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, η Λιμενική Αρχή Τζελέπη, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ'' Ν.Π. 10532, για την ύπαρξη ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του, εντός της θαλάσσιας περιοχής Αργοσαρωνικού στον κεντρικό λιμένα Πειραιά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του οικείου Λιμενικού Φυλάκιου, όπου εντόπισαν και ανέσυραν ανήλικη, στην οποία παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της. Στη συνέχεια, η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'', συνοδεία στελέχους Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., κι ακολούθως διεκομίσθη στο ΠΑΙΔΩΝ ''ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ'', για περαιτέρω εξετάσεις.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα της εν λόγω ανήλικης για παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ. (έκθεση ανηλίκου).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail