Η Πρωτοβουλία για τα παιδιά της φωτιάς υπόσχεται να κάψει την Τουρκία το καλοκαίρι

Χάρτης που δείχνει δραστηριότητες των κουρδικών-παρτιζανικών ομάδων
Freepen.gr - Η Πρωτοβουλία Children of Fire, YPS/YPS-JIN, HBDH Militia και DGH στην Τουρκία τον Απρίλιο αυτού του μήνα προχώρησε μια σειρά από επειθέσεις δολιοφθοράς, των οποίων η πλειονότητα καταγράφηκε στην επαρχία της Κωνσταντινούπολης.

Η «Πρωτοβουλία για τα παιδιά της φωτιάς», (Ateşin Çocukları İnsiyatifi), αύξησε τις επιθέσεις δολιοφθοράς κατά του τουρκικού καθεστώτος και των μελών του AKP/MHP αυτόν τον μήνα και υποσχέθηκε να αυξήσει τις επιθέσεις τους εναντίον τουριστικών στόχων, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και θέρετρων κ.λπ.

Η Πρωτοβουλία Children of Fire αναφέρει: "Το να κάθεσαι και να παρακολουθείς ενώ η χώρα μας είναι κατεχόμενη είναι ανέντιμο καθώς και να υπηρετείς τον εχθρό. Ορκιστήκαμε να λογοδοτήσετε εσείς φασίστες Τούρκοι για όσα κάνατε σε εμάς τους Κούρδους".


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail