Ζαχάροβα: Η Ε.Ε. έγινε το τμήμα οικονομικών σχέσεων του ΝΑΤΟ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μετατραπεί από οικονομικός οργανισμός σε τμήμα οικονομικών σχέσεων του ΝΑΤΟ, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σχολιάζοντας τη δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Ζοζέπ Μπορέλ, για έναν πόλεμο που πρέπει να κερδηθεί «στο πεδίο της μάχης».

«Αυτός είναι ο "οικονομικός οργανισμός" εσάς. Αυτή δεν είναι πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι απλώς το τμήμα οικονομικών σχέσεων του ΝΑΤΟ», έγραψε η Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram.

Έτσι η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών σχολίασε τα λόγια του Μπορέλ, ο οποίος έγραψε στο Twitter του το Σάββατο: «Αυτός ο πόλεμος πρέπει να κερδηθεί στο πεδίο της μάχης». Στην ανάρτησή του, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας υπενθύμισε επίσης τα 500 εκατομμύρια ευρώ που είχαν προηγουμένως χορηγηθεί για την προμήθεια όπλων, τα οποία θα επιλεγούν σύμφωνα με τις ανάγκες της Ουκρανίας.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail