Ανώτερος σύμβουλος του Ζελένσκι επιβεβαιώνει ότι η Ρωσία πέτυχε τους στόχους της

Τα δυτικά Mainstream Media (MSM) υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και εκείνοι από τους οπαδούς τους που υποστηρίζουν το Κίεβο ενόψει της συνεχιζόμενης ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας στην Ουκρανία χλεύασαν την τελευταία ενημέρωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας όταν ο συνταγματάρχης Σεργκέι Ρούντσκοι ισχυρίστηκε πως η χώρα του κατέστρεψε ολοσχερώς το στόχο της, ήτοι το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα. Σε τελική ανάλυση, η «πολιτικά ορθή» αφήγηση που έχει διαδοθεί ενεργά σε όλο τον κόσμο από την Αμερική και τους συμμάχους της είναι πως η Ρωσία «χάνει» την εκστρατεία λόγω της υποτιθέμενης «σκληρής ουκρανικής αντίστασης». Σύμφωνα με τους υποστηρικτές αυτής της ψευδεπίγραφης ερμηνείας των γεγονότων, είναι θέμα χρόνου το Κίεβο «να κερδίσει τον πόλεμο».

Του Andrew Korybko - oneworld.press / Παρουσίαση Freepen.gr

Ιδού, αυτή η εναλλακτική πραγματικότητα απλώς απαξιώθηκε, όχι από κανέναν άλλον αλλά από τον Alexey Arestovich, έναν από τους ανώτερους συμβούλους του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky. Με τα δικά του λόγια, «Έχουν ουσιαστικά καταστρέψει την στρατιωτική μας βιομηχανία και με πολλούς τρόπους την τελειώνουν». Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα διαδίδουν οι ξένοι πάτρωνές του εδώ και πάνω από ένα μήνα, γι' αυτό και του πιστώνεται το γεγονός ότι τελικά είπε την αλήθεια ανεξάρτητα από τους προσωπικούς του λόγους. Με ένα χτύπημα, μια από τις βάσεις στις οποίες διεξήχθη η υπό τις ΗΠΑ αντιρωσική εκστρατεία πληροφοριακού πολέμου της Δύσης κατέρρευσε με ένα κλαψούρισμα αφού ο ανώτερος σύμβουλος του ίδιου του Ζελένσκι μόλις την απομυθοποίησε.

Οι λόγοι που το έκανε δεν μπορούν να είναι γνωστοί με βεβαιότητα, αλλά μπορεί να συνδέονται με την επιθυμία του Κιέβου να εξασφαλίσει περισσότερη ξένη χρηματοδότηση, τόσο για την ανοικοδόμηση της οικονομίας του όσο και, ιδιαίτερα, του στρατιωτικού-βιομηχανικού του συγκροτήματος. Επιπλέον, η έμφαση της σχεδόν ολικής απώλειας των δυνατοτήτων στρατιωτικής παραγωγής της χώρας του θα μπορούσε να έχει σκοπό να προσθέσει μια αίσθηση επείγοντος στο αίτημα του Κιέβου για περισσότερη δυτική στρατιωτική υποστήριξη. 

Το γεγονός είναι ότι οι πληρεξούσιοι των ΗΠΑ στην Ουκρανία δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας μόνοι τους χωρίς την στρατιωτική βοήθεια της Αμερικής και των συμμάχων της. Αυτή η παρατήρηση από μόνη της αποδεικνύει πόσο πολύ η Μόσχα έχει καταστρέψει τις στρατιωτικές της δυνατότητες σε διάστημα ενός μόνο μήνα.

Όσοι ειλικρινά φιλοδοξούν να διαπεράσουν την ομίχλη του πολέμου και έτσι να αποκτήσουν την ακριβέστερη δυνατή εκτίμηση αυτής της σύγκρουσης εντός των ορίων που επιβάλλονται σε ξένους παρατηρητές σαν τους ίδιους, θα πρέπει να αναλογιστούν βαθιά αυτό που μόλις αποκάλυψε ο Arestovich. Θυσίασε μόνος του μια από τις βάσεις πάνω στις οποίες οι δυτικοί σύμμαχοί του υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έχτισαν τον άνευ προηγουμένου πληροφοριακό πόλεμο τους εναντίον της Ρωσίας και δε θα είχε διαπράξει τόσο μεγάλη αυτοπροκαλούμενη ζημιά στον κοινό σκοπό τους αν δεν υπολόγιζε πως άξιζε τον κίνδυνο. 

Η μόνη εξήγηση που έχει νόημα είναι πως το Κίεβο χάνει τόσο άσχημα που τελικά θα μοιραστεί την ίδια αλήθεια που αποκάλυψε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προκειμένου να αποκτήσει απεγνωσμένα περισσότερα όπλα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail