Βρακιά, τραγούδια και πόλεμο, εμείς θα σου τα αναλύσουμε

Alexas_Fotos / pixabay
Ο μεγάλος Γιάννης Τσαρούχης το είχε πει και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι. Και όπως βλέπετε, όσοι βλέπετε τηλεόραση, υπάρχουν πολυτεχνίτες της ανάλυσης, που έχουν να σου πουν για τα πάντα… όταν λέμε τα πάντα, τα πάντα. Αυτός που ασχολούνταν με τα βρακιά και τη μόδα, θα σου εξηγήσει γιατί κούνησε τόσο πολύ ο σεισμός, θα σου μάθει για τις τεκτονικές πλάκες, για την αντοχή των υλικών στα κτίρια και λοιπά και λοιπά.

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Ο ίδιος μαζί με άλλους παρόμοιους, θα σου εξηγήσει πως κολλάει ο ιός, τι επιπτώσεις έχει, τι χάπια πρέπει να πάρεις, και να προσέχεις όταν βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο σου, μη βγει ο ιός από το ντουλαπάκι.

Ξεθύμανε λιγάκι ο ιός και ήρθε πόλεμος στην Ουκρανία; Ο ίδιος αυτός ο μόδιστρος της ανάλυσης, θα σου εξηγήσει για την στρατηγική της Ρωσίας, για τα όπλα, πώς βγαίνουν οι οι πύραυλοι (όχι από το ψυγείο των παγωτών) και ότι πρέπει να βάλουμε όλοι μία σημαία της Ουκρανίας, για να μας δώσει ένα χωραφάκι με στάρια όταν τελειώσει ο πόλεμος.

Φυσικά την ακρίβεια στην αγορά ο ίδιος πάλι θα σου εξηγήσει, που θα βρεις φτηνά καύσιμα (πχ στα Σκόπια) και πώς θα έχεις ζάχαρη για να πίνεις τον εσπρέσσο σου. Αυτοί που λέτε οι παπ@ρολόγοι, μαζί με άλλους βαρύγδουπους ιστορικούς φραπέδες, μας είχαν σπάσει τα παΐδια, ότι καταστρέφονται δύο χώρες.


Η Αγγλία που έφυγε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και η Τουρκία που είναι χάλια η οικονομία της. Η μεν Αγγλία πηγαίνει θαυμάσια, μάλιστα όλα τα παιδιά μας μετανάστες προς τα εκεί οδεύουν, η δε Τουρκία τη ζηλεύεις και αυτή και τον Ερντογάν, για την στάση που κρατά στη δύσκολη εποχή αυτού του πολέμου. 

Τώρα αν θέλεις ειδήσεις από την τηλεόραση, πέρνα από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας να ενημερωθείς από πρώτο χέρι, έτσι κι αλλιώς και τα τηλεοπτικά κανάλια τα ίδια ακριβώς λένε. Θέλεις να γλιτώσεις από όλα αυτά; Δες ντοκιμαντέρ, ταινίες, ποδόσφαιρο, άντε και κανένα σήριαλ.. Οι θεωρίες τους απέχουν από την πράξη, όσο και οι αλήθειες από τα δελτία ειδήσεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail