Λαβρόφ: Η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία για πόλεμο φθοράς - Σε ποια χέρια θα πέσουν τα όπλα;

Τα δυτικά όπλα που παρέχονται στο Κίεβο, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων Javelin, θα μπορούσαν να πέσουν στα χέρια τρομοκρατών και έτσι να επιστρέψουν στις δυτικές χώρες, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μιλώντας στην εκπομπή «Big Game» στο Πρώτο Κανάλι.

"Το Javelin είναι επίσης ένα φορητό πράγμα που εφευρέθηκε για τανκ, αλλά μπορεί πραγματικά να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις. Πού θα πάνε όλα; Η προηγούμενη εμπειρία δείχνει ότι από την Ουκρανία, όπως από κάθε κακώς ελεγχόμενη χώρα, ειδικά την Ουκρανία, όπου τα νεοναζί τάγματα και άλλες μονάδες που δεν υπάγονται στον ανώτατο διοικητή και, γενικά, το επιδεικνύουν και καταλαμβάνουν μια αυτόνομη ανέγγιχτη θέση στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας [...] αυτά τα όπλα θα εξαπλωθούν, συμπεριλαμβανομένων των χωρών από τις οποίες προέρχονται» είπε ο Λαβρόφ.

Η Δύση θέλει η Ουκρανία να συνεχίσει να πολεμά και, όπως νομίζει, να φθείρει τον ρωσικό στρατό και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας - αυτό είναι μια ψευδαίσθηση, δήλωσε ο Λαβρόφ:

"Τονίζω για άλλη μια φορά: έχουμε την αίσθηση ότι η Δύση θέλει η Ουκρανία να συνεχίσει να πολεμά, να συνεχίσει, όπως νομίζουν, να φθείρει, να εξαντλεί τον ρωσικό στρατό και το ρωσικό στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα - αυτό είναι μια ψευδαίσθηση". 

Το Κίεβο προσποιείται ότι μετέχει στις διαπραγματεύσεις, ενώ ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι, ως ηθοποιός, παίζει και συχνά αντιφάσκει με τον εαυτό του, δήλωσε ο  Σεργκέι Λαβρόφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail