Ο πόλεμος στην Ουκρανία έδειξε πόσο άχρηστα είναι τα τουρκικά Bayraktar TB2

Freepen.gr - «Ο πόλεμος στην Ουκρανία έδειξε πόσο άχρηστα είναι τα οπλισμένα drones Bayraktar TB2 όταν εκτίθενται σε ηλεκτρονικό πόλεμο. Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι το είπε στα ΜΜΕ.Η τουρκική κυβέρνηση είναι εξαιρετικά αναστατωμένη που η αχρηστία αυτών των drones αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου» αναφέρει ο γνωστός Ιρανός αναλυτής και συγγραφέας, Babak Taghvaee και συνεχίζει:

«Αντί να σπαταλήσει τα χρήματά της σε περισσότερα Bayraktar TB2, η Ουκρανία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει σε μεγάλο βαθμό drones καμικάζι εναντίον των ρωσικών δυνάμεων. Τα Bayraktar TB2 θα χρησιμοποιούνται περισσότερο για επιχειρήσεις επιτήρησης αντί για αποστολές επίθεσης».

Επίσης τη Δευτέρα του Πάσχα, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέρριψαν δύο οπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας. Ισχυρίζονται ότι επρόκειτο να επιτεθούν στις δυνάμεις τους στο Κουρσκ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail