Η Κίνα προέβλεψε χάος για την Ευρώπη λόγω των ενεργειών του ΝΑΤΟ

theSOARnet / pixabay
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, επικεφαλής του ΝΑΤΟ, ακολουθούν μια επιθετική αντιρωσική πολιτική στην Ευρώπη, η οποία δεν συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της σύγκρουσης, γράφει η κινεζική έκδοση των Global Times.

"Η Αμερική χρησιμοποιεί την ουκρανική σύγκρουση ως διαφήμιση για το ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα, η συλλογική ασφάλεια των μελών της συμμαχίας βασίζεται πλήρως στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Μια τέτοια πολιτική θα οδηγήσει σε ένα αίσθημα συλλογικής ανασφάλειας και θα ωθήσει περαιτέρω την ευρωπαϊκή ήπειρο προς το χάος», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η κρίση στην Ουκρανία προκαλείται εν μέρει από την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά και την επιθετική ρητορική που βασίζεται στην ιδέα της «αντίθεσης στη Ρωσία». Η επίτευξη ειρήνης και τάξης στην Ευρώπη είναι δυνατή μόνο μετά την παύση των επιθέσεων στη Μόσχα και την αναγνώριση της ουδετερότητας της Ουκρανίας, κατέληξε ο συγγραφέας του άρθρου. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail