Μια σκόπιμη επίθεση στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων

Συντονισμένη δράση λαμβάνει χώρα προκειμένου να καταστραφεί η αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Συνεπώς, θα αντιμετωπίσουμε ελλείψεις τροφίμων με μεγάλες γεωπολιτικές επιπτώσεις. Εδώ και μερικά χρόνια οι λεγόμενοι μεγάλοι ανθρωπιστές όπως ο Gates και άλλοι συνδέουν τη γεωργία (κτηνοτροφία) με τις κλιματικές αλλαγές. Η γελοία θεωρία τους σχετικά με τις κλανίδες αγελάδων που αυξάνουν την παγκόσμια θέρμανση απλά δεν αξίζει να σχολιαστεί. Στόχος τους ήταν να διαταράξουν την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων για να ελέγξουν την ανθρωπότητα. Και τώρα είναι επιτέλους στα πρόθυρα να το πετύχουν. Αλλά για να το δούμε αυτό πρέπει να εξετάσουμε διαφορετικούς παράγοντες και να τους συνδέσουμε.

Του Damjan Pirc - oneworld.press / Παρουσίαση Freepen.gr

Και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η ελίτ θέλει να εξαλείψει το κρέας από το μενού μας. Προσπαθούν να αντικαταστήσουν το κρέας με ζωύφια ή κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο. Ποιος ξέρει, τι μπορεί να περιέχει το εργαστηριακό κρέας ή ποια κρυφή ατζέντα κρύβεται πίσω από αυτή την ώθηση. Αλλά επειδή δεν αγοράζουμε αυτή την αφήγηση, θα μας κόψουν από την προσφορά τροφίμων και θα μας αφήσουν με γενετικά τροποποιημένα λαχανικά και ψεύτικο κρέας. Φυσικά για αυτούς που θα συμπεριφέρονται σωστά και δε θα κοπούν από το ψηφιακό χρήμα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Ο πόλεμος (μπορείτε να τον ονομάσετε ειδική επιχείρηση αν θέλετε) μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας είναι σημαντικό μέρος αυτού και ήρθε ακριβώς στην ώρα του για την παγκόσμια επισιτιστική κρίση. Είναι αλήθεια πως και οι δύο ονομάζονται χώρες «καλάθι ψωμιού» για την Ευρώπη και όχι μόνο. Η συγκομιδή της Ουκρανίας θα διακοπεί ή ακόμη και δε θα υπάρχει σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Και από την άλλη πλευρά, η Ρωσία δε θα εξάγει ή θα εξάγει μόνο σε φιλικά έθνη. Έτσι, σε κάθε περίπτωση, λόγω αυτού θα υπάρξουν ελλείψεις στην παγκόσμια αγορά και όχι μόνο στην Ευρώπη.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε είναι οι παγκόσμιες ελλείψεις λιπασμάτων. Και αυτή είναι άλλη μια σκόπιμη καταστροφή, που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Όσοι από εσάς παρακολουθείτε τακτικά αυτό το θέμα, ξέρετε ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν δεκάδες ατυχήματα σε εργοστάσια λιπασμάτων. Αλλά το να πιστεύει κανείς απλώς πως τόσες εκρήξεις, πυρκαγιές...και ατυχήματα συμβαίνουν χωρίς να υπονομεύονται είναι αφελές. Όχι, πρόκειται για σκόπιμη καταστροφή λιπασμάτων, που ταιριάζει σε μεγαλύτερη εικόνα.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να αναγνωρίσουμε εδώ είναι οι ξηρασίες και οι πλημμύρες, που πλήττουν τις αγροτικές εκτάσεις. Για άλλη μια φορά είναι αφελές, να πιστεύουμε, ότι αυτό είναι απλώς έργο της φύσης. Πολλές φορές παίζει και κάτι άλλο. Ο καιρός εδώ και πολύ καιρό έχει γίνει όπλο και έχει χρησιμοποιηθεί συχνά για να διαταράξει τον κύκλο ανάπτυξης των φυτών.

Η επόμενη τάση, που βλέπουμε τώρα, είναι οι ελλείψεις ντίζελ, που θα διαταράξουν την αλυσίδα εφοδιασμού. Από τα γεωργικά μηχανήματα μέχρι τα φορτηγά χρειάζονται ντίζελ. Και όπως φαίνεται τώρα, οι ελλείψεις σε ντίζελ έρχονται.

Έτσι, όπως είδαμε, επιτίθενται στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων από πολλές κατευθύνσεις. Εκτός από την αύξηση των τιμών και τις διαταραχές, υπάρχουν και γεωπολιτικές συνέπειες που μπορεί να συμβούν. Αναμένεται πως το πιο χτυπημένο μέρος θα είναι ο παγκόσμιος νότος. Θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει ολόκληρες περιοχές και δε θα εκπλαγώ, αν καταλήξει σε βαλκανοποίηση αυτών των περιοχών.

Αλλά υπάρχουν άλλες πιθανές ατζέντες πίσω από αυτό, για παράδειγμα, η ερήμωση του πληθυσμού μέσω της πείνας, η παρέμβαση στην ανθρώπινη εξέλιξη μέσω των γενετικά τροποποιημένων τροφών και των τροφών που καλλιεργούνται στο εργαστήριο, ή απλώς να μας κάνουν να δεχόμαστε ό,τι σχεδιάζουν με αντάλλαγμα τροφή. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πιστεύω πως βλέπουμε μια εσκεμμένη επίθεση στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Η τέλεια καταιγίδα είναι ήδη εδώ και είμαστε στη μέση της. Είναι παγκόσμιο παιχνίδι που παίζεται από την ελίτ. Φροντίστε τον εαυτό σας γιατί δε θα είναι όμορφο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail