Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ βρίσκονται στα πρόθυρα ενός οικονομικού εφιάλτη

donaldjtrump.com
Freepen.gr -
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα ενός οικονομικού εφιάλτη.

"Τα πραγματικά εισοδήματα πέφτουν, λικνιζόμαστε στα πρόθυρα ενός οικονομικού εφιάλτη που είναι γνωστός ως στασιμοπληθωρισμός. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Ταυτόχρονος πληθωρισμός και ύφεση. Ακούγεται καλό;" είπε ο Τραμπ σε συγκέντρωση υποστηρικτών στο Μίσιγκαν.

Είπε πως η σημερινή κυβέρνηση με επικεφαλής τον Τζο Μπάιντεν -«ριζοσπάστες Δημοκρατικοί» - ρισκάρει όλα όσα δημιούργησε η πρώην ηγεσία. Ο Τραμπ χαρακτήρισε την τρέχουσα οικονομική κατάσταση «πληθωριστική καταστροφή του Μπάιντεν».

Η κυβέρνηση του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν «καταστρέφει το αμερικανικό όνειρο», οι Αμερικανοί μπορούν να το επιστρέψουν μόνο αλλάζοντας τη σύνθεση του Κογκρέσου στις εκλογές του Νοεμβρίου, δήλωσε ο Τραμπ.

«Εάν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για το θάνατο που προκαλεί ο Μπάιντεν, μπορούμε να πάμε στις κάλπες τον Νοέμβριο και να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά», είπε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ ανέφερε πως η σημερινή κυβέρνηση κήρυξε ενεργειακό πόλεμο στη χώρα, σημειώνοντας τις υψηλότερες τιμές για τη βενζίνη και τα τρόφιμα. «Μετά από εμάς, το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να πάνε στην παραλία και να χαλαρώσουν», προσέθεσε.
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail