Με το χαμόγελο στα χείλη οι Κούρδοι πάνε για τούρκικο κυνήγι

Αναδύεται ανάμεσα στα βράχια, δείχνει το πρόσωπό του, φορά ένα μαντήλι σε στρατιωτικό χρώμα, κουβαλά μια καμουφλαρισμένη τσάντα και κατευθύνεται για να πραγματοποιήσει την επιχείρηση. Όταν τον ρώτησαν: «Θες να πεις κάτι;», η πρώτη του λέξη ήταν «νίκη».

Ο Baz, μέλος της κινητής μονάδας στο Zap, λέει, "Τώρα είμαστε καθ' οδόν για να πραγματοποιήσουμε μια επιχείρηση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε."

Τότε εμφανίζεται ο μαχητής Shaho, φορώντας επίσης ένα καπέλο σε στρατιωτικό χρώμα και κρατώντας μια καμουφλαρισμένη τσάντα. Καθώς κρατά ένα όπλο στο χέρι, εμφανίζεται με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Ο Shaho οδεύει επίσης να πραγματοποιήσει επιχείρηση κατά του τουρκικού κράτους, το οποίο έχει κινητοποιήσει χιλιάδες στρατιώτες, πολεμικά αεροσκάφη και drones και έχει εξαπολύσει κατοχική επίθεση.

Οι αντάρτες πραγματοποιούν συνεχείς επιχειρήσεις κατά της κατοχικής επίθεσης του τουρκικού κράτους, που ξεκίνησε στις 17 Απριλίου.

Ο μαχητής Shaho λέει, "Τώρα θα πραγματοποιήσουμε μια στρατιωτική επιχείρηση. Θα επιτύχουμε καλά αποτελέσματα. Θα νικήσουμε αυτόν τον εχθρό".

Οι δύο μαχητές κρύβονται ανάμεσα σε δέντρα το χρώμα της γης, που ακόμα δεν έχει πρασινίσει.

Μετά από λίγο εμφανίζονται δύο μαχήτριες και φαίνεται πως οι τσάντες τους είναι γεμάτες με ιατρικό υλικό, καθώς θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση ως ιατρικό επιτελείο.

Όταν ο Χάβελ ρώτησε τη Σάρα: «Θέλεις να πεις κάτι», λέει χαμογελώντας, «Εύχομαι τη νίκη».

Ελπίζοντας ότι κανένας από τους συντρόφους της δεν θα πάθει κακό, λέει, «Θα επιστρέψουμε με καλά νέα».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail