Ο Πούτιν ζητά να επιταχυνθεί η μετάβαση στο εξωτερικό εμπόριο σε ρούβλια

Evgeny / pixabay
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την ανάγκη να επιταχυνθεί η μετάβαση στο εξωτερικό εμπόριο σε ρούβλια και εθνικά νομίσματα των χωρών εταίρων.

«Οι περιορισμοί που έχουν εισαγάγει μη φιλικές χώρες κατά της Ρωσίας έχουν σίγουρα επηρεάσει τις δυνατότητες των εγχώριων επιχειρήσεων. Έχουν δυσκολέψει τις εξαγωγές και τις εισαγωγές, δημιούργησαν εμπόδια στην πραγματοποίηση πληρωμών. Είναι απαραίτητο να βοηθηθούν οι επιχειρηματίες στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της επιτάχυνσης της μετάβασης του εξωτερικού εμπορίου σε διακανονισμούς με ρούβλια και εθνικά νομίσματα χωρών που είναι αξιόπιστοι επιχειρηματικοί εταίροι», είπε ο Πούτιν σε μια συνάντηση για κοινωνικο-οικονομικά ζητήματα.

Ο Πρόεδρος σημείωσε ότι υπό τις νέες συνθήκες, η ρωσική οικονομία θα πρέπει να κινηθεί με πολύ ταχύτερους ρυθμούς.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail