Εξαπάτησε δεκάδες καταναλωτές με πωλήσεις μέσω διαδικτύου

designwebjae / pixabay
Πολυάριθμες περιπτώσεις απατών μέσω διαδικτύου σε βάρος πολιτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες σε βάρος 31χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, ως νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας, η οποία μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο είχε αναρτήσει αγγελίες πώλησης διαφόρων εμπορικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, εξαπάτησε συνολικά 187 άτομα, τα οποία προέβαιναν σε αγορά αυτών είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών είτε με κατάθεση του τιμήματος σε λογαριασμό της εταιρείας, χωρίς ωστόσο ουδέποτε να παραλάβουν τα προϊόντα.

Κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2021, εξαπατώντας ανωτέρω παθόντες αποκόμισε περιουσιακό όφελος που ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 53.451,65 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail