Πόσο θα μείνουν στην εξουσία; Όχι επί Μακρόν διάστημα

Πόσο καιρό ακόμα; Όχι «επί Μακρόν» διάστημα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα που ξεκουνάνε τους γόηδες της Ευρώπης. Άμα σε κόψει η πείνα, η αφραγκία και η ανεργία, τι να τον κάνεις τον γκόμενο τον ωραίο για κυβερνήτη; Η πασαρέλα δε φέρνει ούτε μορταδέλα ούτε μοτσαρέλα.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Πρώτα πρέπει να φας, και μετά να δεις ποιος είναι ο γκόμενος αυτός που κυβερνά. Ακόμα και οι ανέραστες γεροντοκόρες, άμα δεν τους φτάνει η σύνταξη για να πάμε σούπερ μάρκετ, δεν πρόκειται να φαντασιωθούν μια νύχτα με τον...Μανώλη ή τον Κούλη. 

Μία Ευρώπη που σέρνεται πίσω από το άρμα των Ηνωμένων Πολιτειών, και παίρνει μέτρα εναντίον της Ρωσίας ,αλλά στην ουσία περικόπτει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της, ποιος θέλατε να την επιβραβεύσει; 

Η δυσαρέσκεια είναι διάχυτη παντού, και το βλέπεις ότι το γνωστό σύνθημα που κυκλοφορεί και «επιβραβεύει» πρωθυπουργούς της Ελλάδας, έφτασε μέχρι την Ιταλία μεταφρασμένο και με ρυθμό εναντίον του πρωθυπουργού Ντράγκι.

Όσο για την Ελλάδα; Με αυτήν την κυβέρνηση που διαθέτει; Και σε ερημονήσι να ήταν, και όλη μέρα να τάιζε τις μαϊμούδες με μπανάνες, πάλι μαύρο θα της έριχναν στις εκλογές, όχι εμείς οι πολίτες που μας έχει καταντήσει ουρακοτάγκους με τα καθημερινά της μέτρα.

Και πιγκουίνους από την Αλάσκα να επιστρατεύσει, και αρκούδες από τον Καναδά, και ύαινες από την Αφρική, μόλις ακούσουν όλοι για τα πεπραγμένα της, το μαύρισμα το έχουν σίγουρο. Πόσο θα μείνουν στην εξουσία; Όχι «επί Μακρόν». Ελπίζουμε, ευχόμαστε και προσευχόμαστε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail