Και η Καμάλα άδειασε τον Μπάιντεν για τον Πούτιν

Freepen.gr - Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, μια εβδομάδα μετά τη δήλωση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για τη ρωσική ηγεσία, ακολούθησε άλλους Αμερικανούς αξιωματούχους λέγοντας πως οι ΗΠΑ «δεν ενδιαφέρονται να ανατρέψουν» τη ρωσική κυβέρνηση και αυτή δεν είναι η πολιτική της Ουάσιγκτον.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Ευρώπη με μια ομιλία στη Βαρσοβία την περασμένη εβδομάδα, ο Μπάιντεν είπε ότι η Ουκρανία «δεν θα είναι ποτέ νίκη για τη Ρωσία» και πως ο Ρώσος ηγέτης «δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία». 

Ο Λευκός Οίκος έσπευσε να εξηγήσει ότι ο Μπάιντεν δε ζήτησε αλλαγή της ηγεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ, από την πλευρά του, είπε ότι δεν εναπόκειται στον Μπάιντεν, αλλά στο λαό της Ρωσίας να αποφασίσει ποιος θα ηγηθεί του κράτους.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail