Καντίροφ: Οι ναζί στη Μαριούπολη είτε θα παραδοθούν είτε θα ταφούν διάτρητοι!

RIA Novosti / Said Carnaev
Freepen.gr - Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, είπε ότι οι Ουκρανοί Ναζί στη Μαριούπολη βρίσκονται στριμωγμένοι στη γωνία, έχουν μόνο δύο "προφανείς επιλογές": να καταθέσουν οικειοθελώς τα όπλα ή να πεθάνουν "χωρίς τιμές".

«Οι Ναζί στριμώστηκαν στη γωνία και έχουν μόνο δύο προφανείς επιλογές: είτε θα καταθέσουν οικειοθελώς τα όπλα τους και θα λογοδοτήσουν στο μέγιστο βαθμό του νόμου για τις απάνθρωπες δραστηριότητές τους, είτε θα δοθούν τα σώματά τους, διάτρητα στη γη χωρίς τιμές και αναμνηστικές πλακέτες. Αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα», έγραψε ο Καντίροφ στο κανάλι Telegram.

Υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως οι μαχητές των εθνικιστικών ταγμάτων κρατούν ομήρους χιλιάδες αμάχους, γεγονός που περιπλέκει το έργο των ρωσικών στρατευμάτων.

«Αυτήν την στιγμή, η κύρια συγκέντρωση των μαχητών είναι συγκεντρωμένη ακριβώς στην αριστερή πλευρά της πόλης, συγκεκριμένα στην επικράτεια του μεταλλουργικού εργοστασίου Azovstal. Κατά καιρούς, γίνονται εντελώς παράλογες προσπάθειες από τους μαχητές να εγκαταλείψουν. Έτσι οι Ναζί επιδεικνύουν για άλλη μια φορά την πραγματική τους ουσία, την ουσία των παρασίτων», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.

* πληροφορίες RIA

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail