Η Ρωσία θα ενισχύσει τα δυτικά σύνορα για να μην της επιτεθεί κανείς!

RIA Novosti / Sergey Guneev
Freepen.gr - Η Ρωσία θα ενισχύσει τα δυτικά της σύνορα ώστε «να μην περάσει από το μυαλό κανένας να της επιτεθεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ρώσος προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Belarus 1.

"Ο Σόιγκου ανέφερε στον Πούτιν ότι αυτές (οι χώρες του ΝΑΤΟ) ενισχύουν το στρατιωτικό τους δυναμικό <...>. Και ο Πούτιν του έδωσε εντολή <...> να αναπτύξει ένα σχέδιο για να αυξήσει και να ενισχύσει το στρατιωτικό μας δυναμικό στα δυτικά σύνορα σαν απάντηση. Φυσικά, αυτό θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μας προστατεύσει και να διατηρήσει την απαραίτητη ισοτιμία σε όλα, ώστε να μην περάσει από το μυαλό κανενός να μας επιτεθεί», είπε.

Στις αρχές Μαρτίου, ο Σεργκέι Σόιγκου ανέφερε στον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι το Γενικό Επιτελείο είχε καταγράψει αύξηση στρατευμάτων από δυτικές χώρες κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail