Η Ουκρανία έτοιμη για διάλογο, αλλά κανείς δεν πρέπει να της μιλά ως χώρα β' κατηγορίας - Zelensky

Freepen.gr - Η ουκρανική πλευρά είναι έτοιμη για διάλογο με τη ρωσική ηγεσία, αλλά δεν αξίζει να επικοινωνούμε σαν να είναι η Ουκρανία χώρα δεύτερης κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky έκανε αυτή τη δήλωση σε συνάντηση με εκπροσώπους των διεθνών μέσων ενημέρωσης στο κέντρο Τύπου του Γραφείου του Ουκρανού Προέδρου στο Κίεβο, αναφέρει το Ukrinform.

"Είμαστε έτοιμοι για αυτόν [διάλογο]. Θέλουμε ειρήνη. Απλώς δεν αξίζει να μας μιλάτε ως χώρα άλλης τάξης, άλλου είδους, από άλλο πλανήτη. Αν μιλάμε με ανθρώπινο τρόπο επί ίσοις όροις, αν συζητάμε για όλα αυτά τα θέματα κινδύνου και να τα λύσουμε όλα αυτά - αυτό είναι το κύριο μήνυμά μου», είπε.

Τόνισε ότι γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις του Πούτιν και το περιβάλλον του, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας της ρωσικής γλώσσας και του καθεστώτος των κατεχόμενων εδαφών.

"Πιστεύω ότι πρέπει να μιλάμε χωρίς προσβολές, χωρίς όρους. Πρέπει να μιλάμε όπως οι άνθρωποι, όπως οι άντρες. Είναι πολύ σημαντικό. Αν είναι δυνατόν, δεν ξέρω τι φταίει τώρα... Είμαι έτοιμος να συζητήσω όλα τα θέματα», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail