Το Ισραήλ στέλνει τα πάντα για βοήθεια στην Ουκρανία εκτός από ένα, όπλα!

Freepen.gr - Η ισραηλινή εθελοντική οργάνωση United Hatzalah έστειλε την Πέμπτη 15 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας σε Ουκρανούς πρόσφυγες στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Μολδαβία, σύμφωνα με το ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων TPS.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια πτήση τσάρτερ της αεροπορικής εταιρείας El Al προς τη Ρουμανία θα προσφέρει βοήθεια με τη μορφή φαρμάκων, τροφίμων, υγιεινής, ρουχισμού.

Επιπλέον, 40 γιατροί θα φτάσουν στα σύνορα για να βοηθήσουν Ουκρανούς πρόσφυγες, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, παραϊατρικών, ψυχολόγων και θεραπευτών, που θα ταξιδέψουν από τη Ρουμανία στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Μολδαβία για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της United Hatzalah, David Krispil, ο οποίος εργάζεται στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Μολδαβία, Ισραηλινοί εθελοντές βοηθούν περίπου 1.500 Ουκρανούς πρόσφυγες καθημερινά παρέχοντάς τους τρόφιμα, ρούχα και, εάν χρειαστεί, ιατρική περίθαλψη.

Η πτήση της επιστροφής θα μεταφέρει περίπου 150 Ουκρανούς πρόσφυγες με ισραηλινή υπηκοότητα στο Ισραήλ, ανέφερε η έκθεση.
 
Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Νωρίτερα, περισσότεροι από 100 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας παραδόθηκαν στην Ουκρανία από το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων 17 τόνων ιατρικού εξοπλισμού και φαρμάκων, ισραηλινών συστημάτων καθαρισμού νερού και κιτ παροχής νερού έκτακτης ανάγκης, καθώς και χιλιάδες σκηνές, κουβέρτες, υπνόσακους και εξωτερικά ρούχα.

Επιπλέον, αρκετές ομάδες Ισραηλινών εθελοντών ιατρών έφτασαν στην Ουκρανία.

Το μόνο που ΔΕΝ έφτασε στην Ουκρανία από το Ισραήλ, είναι όπλα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail