Μόσχα: SBU και τάγμα Azov σχεδιάζουν προβοκάτσια με πιθανή ραδιενεργή μόλυνση στο Χάρκοβο

Freepen.gr - Η Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU) από κοινού με νεοναζί μαχητές του τάγματος Azov προετοιμάζουν μια πρόκληση με πιθανή ραδιενεργή μόλυνση της περιοχής κοντά στην πόλη Χάρκοβο, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Οι εθνικιστές εξόρυξαν έναν αντιδραστήρα σε μια πειραματική πυρηνική εγκατάσταση που βρίσκεται στο Ινστιτούτο Φυσικής και Τεχνολογίας του Χάρκοβο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η SBU και οι μαχητές του τάγματος Azov σχεδιάζουν να ανατινάξουν τον αντιδραστήρα και να κατηγορήσουν τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις για πυραυλικό χτύπημα στην πειραματική πυρηνική εγκατάσταση», ανέφερε.

«Στις 6 Μαρτίου, ξένοι δημοσιογράφοι έφτασαν στο Χάρκοβο για να καταγράψουν τις συνέπειες της πρόκλησης με την επακόλουθη κατηγορία της Ρωσικής Ομοσπονδίας για πρόκληση περιβαλλοντικής καταστροφής», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail