Πυραυλικό μπαράζ με Kalibr και Onyx από τον Εύξεινο Πόντο κατά ουκρανικών στόχων

Freepen.gr - Ένα ρωσικό πλοίο εκτόξευσε οκτώ πυραύλους Kalibr εναντίον ουκρανικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας. Το πλάνα από το πλοίο δείχνει πώς οι Kalibr εκτοξεύονται και φεύγουν για τον στόχο τους. Στο βάθος ακούγεται το πλήρωμα να μετράει τους πυραύλους που εκτοξεύτηκαν.

Επιπλέον, ένας από τους κατοίκους της Σεβαστούπολης κατέγραψε ένα βίντεο από το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τον Εύξεινο Πόντο από πυραυλάκατο.

Επιπλέον, το Υπουργείο Άμυνας έδειξε βίντεο από την εκτόξευση τριών υπερηχητικών πυραύλων κρουζ Onyx από το παράκτιο πυραυλικό σύστημα Bastion.

Σύμφωνα με το στρατιωτικό τμήμα, το προηγούμενο βράδυ, όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας με βάση τη θάλασσα κατάφεραν να καταστρέψουν ένα μεγάλο οπλοστάσιο των ουκρανικών στρατευμάτων στο χωριό Orzhev, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Rivne.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail