Τρεις πρωθυπουργοί πάνε σήμερα στο Κίεβο να μεταφέρουν την "απερίφραστη υποστήριξη" της Ε.Ε.

Freepen.gr - Οι πρωθυπουργοί της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Σλοβενίας θα επισκεφθούν το Κίεβο την Τρίτη, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της πολωνικής κυβέρνησης.

«Ο Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου (της Πολωνίας) Mateusz Morawiecki και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας Jaroslaw Kaczynski, μαζί με τον Τσέχο πρωθυπουργό Petr Fiala και τον πρωθυπουργό της Σλοβενίας  Janez Jansa, μεταβαίνουν σήμερα στο Κίεβο ως εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky και τον Πρωθυπουργό της Ουκρανίας Denys Shmygal», αναφέρει η ιστοσελίδα του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη διοργανώθηκε σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Σκοπός της επίσκεψης είναι να επιβεβαιώσει την απερίφραστη υποστήριξη ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας και να παρουσιάσει ένα ευρύ πακέτο στήριξης προς το ουκρανικό κράτος και την κοινωνία.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail