Ζαχάροβα: Οι μύθοι θα καταπέσουν - Να γιατί οι ΗΠΑ οδήγησαν την Ουκρανία σε θυσία

Freepen.gr - Η Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό το πρίσμα της κατάστασης στην Ουκρανία, ελέγχεται από την Ουάσιγκτον και οι Ευρωπαίοι δε χρειάζονται μια τέτοια κατάσταση, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Αυτός ο μύθος δε θα ριζώσει για πολύ καιρό, όλα θα φύγουν σαν ομίχλη. Ήδη πολλοί, αν όχι η συντριπτική πλειοψηφία, καταλαβαίνουν ποιος ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι και γιατί χρειάζεται όλο αυτό και ποιος το χρειαζόταν εξαρχής. Οι Ευρωπαίοι δεν το χρειάζονται, δεν είναι καν απαραίτητοι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Δέχονται τεράστια πίεση, υποφέρουν από αυτό», είπε η Ζαχάροβα σε ενημέρωση την Πέμπτη. 

Σύμφωνα με αυτήν, μια τέτοια κατάσταση δεν εξυπηρετεί «ακόμα και τα πολιτικά κινήματα στην ευρωπαϊκή ήπειρο που βρίσκονται στην εξουσία ή στην αντιπολίτευση».

"Κανείς δεν το χρειάζεται, γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι ένα τρομερό, καταστροφικό κύμα. Είναι απαραίτητο εκεί, πέρα ​​από τον ωκεανό, να μας βγάλουν όλους, έτσι ώστε οι συγκρούσεις να σιγοκαίνονται, οι οποίες μπορούν να ανάψουν στον έναν ή τον άλλον βαθμό πετώντας το μπαρούτι στη φωτιά. Αυτό είναι απαραίτητο εκεί, για να αποδυναμωθεί η Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να μας εμποδίσουν να αλληλεπιδράσουμε και να συνεργαστούμε κανονικά... Για αυτούς τους σκοπούς θυσιάστηκε η Ουκρανία». πρόσθεσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail