Μόσχα: Αν εντοπιστούν νέοι μισθοφόροι στην Ουκρανία, θα εξαερωθούν κι αυτοί

Freepen.gr - Εάν ανακαλυφθούν νέοι μισθοφόροι στην Ουκρανία, θα αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι που βρίσκονταν στην κατεστραμμένη βάση στην περιοχή Lviv, δήλωσε ο Konstantin Gavrilov, επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες στη Βιέννη για την στρατιωτική ασφάλεια και τον έλεγχο των όπλων την Τετάρτη. 

Ο Gavrilov μίλησε σε μια συνάντηση του Φόρουμ του ΟΑΣΕ για τη Συνεργασία Ασφάλειας, όπου η ρωσική αντιπροσωπεία μίλησε για την πορεία της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

"Περιέγραψαν όλα όσα συνέβησαν, ειδικά με τους μισθοφόρους. Προειδοποίησαν ότι όπως συνέβη με το κέντρο εκπαίδευσης Yavorovsky, θα συνεχίσει να συμβαίνει και με άλλους μισθοφόρους", δήλωσε ο Gavrilov στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya 24. 

Στις 13 Μαρτίου, ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε πλήγμα με όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας στα κέντρα εκπαίδευσης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο χωριό Starychi και στο στρατιωτικό κέντρο εκπαίδευσης Yavorovsky στην περιοχή Lviv, όπου, σύμφωνα με τους Ρώσους εξουδετερώθηκαν έως και 180 ξένοι μισθοφόροι και μεγάλη παρτίδα ξένων όπλων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail