Πούτιν: Στόχος της Δύσης να επιδεινώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων - Δε μας ξέρουν καλά

Freepen.gr - Στόχος της Δύσης είναι να επιδεινώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, η επιθετικότητα είναι ολοκληρωτική και απροκάλυπτη, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας για τις κυρώσεις και την οικονομική απομόνωση της Ρωσίας.

«Στην πραγματικότητα, τέτοια βήματα αποσκοπούν στην επιδείνωση της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, έχουν όλα τα σημάδια επιθετικότητας, πολέμου με οικονομικά, πολιτικά, πληροφοριακά μέσα, είναι εντελώς φανερού χαρακτήρα», είπε ο Πούτιν σε μια συνάντηση για τα μέτρα για την υποστήριξη των περιφερειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Η λεγόμενη συλλογική Δύση και η πέμπτη φάλαγγα συνηθίζουν να μετρούν τα πάντα και τους πάντες από μόνα τους. Έχουν συνηθίσει τα πάντα να πωλούνται και τα πάντα να αγοράζονται. Και επομένως νομίζουν ότι θα σπάσουμε, θα υποχωρήσουμε. Αλλά δεν ξέρουν την ιστορία μας και το ο λαό μας καλά» τόνισε ο Πούτιν.


Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, προκαλεί έκπληξη το πώς η Δύση «δεν παρατήρησε καν» την τραγωδία στο Ντόνετσκ, όταν μια πυραυλική επίθεση εξαπολύθηκε στο κέντρο της πόλης στις 14 Μαρτίου, σκοτώνοντας περισσότερους από 20 ανθρώπους. 

"Είναι επίσης υποκριτικό ότι έχουν κλείσει τα μάτια στα τελευταία οκτώ χρόνια, όταν οι μητέρες στο Ντονμπάς έθαβαν τα παιδιά τους, όταν σκοτώθηκαν ηλικιωμένοι. Είναι απλώς ένα είδος ηθικής υποβάθμισης, πλήρης απανθρωποποίηση", είπε ο Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail