Ουκρανός βουλευτής: Το Κίεβο δε θα πολεμήσει για μια αίτηση στο ΝΑΤΟ

Freepen.gr - Ένα μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας, επικεφαλής της κυβερνώσας παράταξης Υπηρέτης του Λαού στη Βερχόβνα Ράντα, Ντέιβιντ Αραχαμία, είπε ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να συζητήσει την ένταξη της Ουκρανίας στη συμμαχία για τα επόμενα 5-10 χρόνια και πως το Κίεβο δεν σκοπεύει να αγωνιστεί για μια αίτηση για ένταξη.

"Λαμβάνουμε τώρα απάντηση από τις χώρες του ΝΑΤΟ πως δεν είναι καν έτοιμες να συζητήσουν την ένταξη μας στο ΝΑΤΟ τα επόμενα 5-10 χρόνια. Αυτό δεν είναι καν στην ημερήσια διάταξη. Δε θα πολεμούσαμε απαραίτητα για μια αίτηση στο ΝΑΤΟ. θα παλεύαμε για το αποτέλεσμα, αλλά όχι μια διαδικασία», δήλωσε ο Αραχαμία στο Fox News.

Το ερώτημα είναι γιατί η ουκρανική πλευρά δεν προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση όσο υπήρχε ακόμη καιρός αλλά δια του Ζελένσκι προκαλούσε όσο τίποτε τη Μόσχα. 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail