Κίεβο: Εξουδετερώσαμε Τσετσένους με στόχο τη δολοφονία Ζελένσκι - Τους κάρφωσαν Ρώσοι

Freepen.gr - Η μονάδα των δυνάμεων του Καντίροφ, η οποία είχε στόχο να σκοτώσει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εξοντώθηκε.

"Είμαστε ήδη ενήμεροι για την ειδική επιχείρηση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τη μονάδα των δυνάμεων Kadyrov. Λάβαμε τις πληροφορίες από εκπροσώπους της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας που δεν θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτόν τον αιματηρό πόλεμο. Η μονάδα των δυνάμεων του Kadyrov, η οποία ήρθε να σκοτώσει τον Πρόεδρό μας, εξαλείφθηκε», δήλωσε ο Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Oleksiy Danilov στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Ukraine 24, σύμφωνα με ανταποκριτή του Ukrinform.

Σημείωσε πως η ομάδα είχε χωριστεί σε δύο ομάδες και παρακολουθήθηκε στενά. Σύμφωνα με τον ίδιο, μια ομάδα δέχτηκε πυρά στο Hostomel, ενώ μια άλλη ομάδα βρίσκεται υπό την απειλή όπλων.

"Δε θα δώσουμε τον Πρόεδρό μας ή τη χώρα μας σε κανέναν. Αυτή είναι η γη μας, φύγετε από εδώ", πρόσθεσε ο Danilov.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail