Η Ζαχάροβα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Γερμανίας να τρώει λιγότερο κρέας για να πολεμήσει τη Ρωσία

Freepen.gr - Ο τουρκικής καταγωγής Γερμανός υπουργός Γεωργίας Τζεμ Οζντεμίρ, ο οποίος κάλεσε τους συμπατριώτες του να «τρώνε λιγότερο κρέας για να πολεμήσουν τη Ρωσία», θα μπορούσε επίσης να ζητήσει από τους Γερμανούς να «αναπνέουν λιγότερο» για τον ίδιο σκοπό, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

"Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος της αλήθειας. <...> Πρέπει ακόμα να αναπνέουν λιγότερο, κάτι που θα ήταν μια συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος, κατά της Ρωσίας . Ας πούμε", έγραψε στο κανάλι της στο Telegram η Ρωσίδα αξιωματούχος.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel, ο Οζντεμίρ απάντησε ναι στην ερώτηση του δημοσιεύματος σχετικά με το εάν η Ρωσία χρησιμοποιεί τις προμήθειες τροφίμων ως όπλο. «Προφανώς, έτσι είναι», είπε ο υπουργός σημειώνοντας πως οι Γερμανοί πρέπει να «ψωνίζουν συνειδητά και να πετούν λιγότερα τρόφιμα». 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail